Milli Yol Partisi Giresun Milletvekili Adayı Uğurcan Pala’dan Açıklamalar..

Milli Yol Partisi Giresun Milletvekili Adayı Uğurcan Pala’dan Açıklamalar..

Milli Yol Partisi Giresun Milletvekili Adayı Uğurcan Pala’dan Açıklamalar..

Milli Yol Partisi Şehit liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava ve kader arkadaşı olan yıllarca aynı cezaevinde yatmış aynı hücrelerde işkenceler görmüş sayın genel başkanımız Remzi Çayır’ın öncülüğünde ve dava arkadaşları tarafından kurulmuş hiçbir kar amacı gütmeyen tek derdi vatan millet liyakat ve adalet olan bir partidir. Rahmetli Muhsin başkanımızın davasına sahip çıkmak onun yarım kalan hayallerini tamamlamak için bu yola çıktık. Bizler vatan millet sevdalıları olarak Muhsinciler olarak ülkücüler milliyetçiler olarak milletimizin sesi olmak için bu mücadele de yer alacağız. Rahmetli Liderimizin de ince çizgisi olan Türk Kürt Alevi Sünni Laz Çerkez Boşnak ayrımı yapmadan bir bayrağın altında islam medeniyetini çin seddine kadar yayarak huzurla ferahça yaşamak için bu dava da ilerleyeceğiz.

Bu ülke artık faili meçhullerin ülkesi olmamalı Başta Muhsin başkanımızın olması dahilinde Rahmetli sinan ateş cinayetine kadar ne kadar faili meçhul suikast cinayet varsa aydınlatılmalı bu millete bu halka doğrular gerçekler anlatılmalı BİR DOĞRUNUN İMANI BİN EĞRİYİ DÜZELTİR anlayışıyla yanlış yolda kalabalıkla yürümektense doğru bildiğimiz yolda tek başımıza yürümeliyiz.
Bu ülkede dürüstlük başa bela ama bizim için dürüstlük bela değil başımızın tacı ve şerefimizdir biz herşeye rağmen bu faili meçhuller ülkesine rağmen bu mücadeleyi vereceğiz bizim arkamızda küresel sermayeler mason locaları amerikanın israilin lobileri yok bizim dava arkadaşlarımızın boynunda Avrupa birliği fonlarından oluşan torbalar takılı değil bizim tek güvencemiz önce Cenab’ı Allah ikincisi milletimizdir onun için bu mücadele şerefli onurlu bir mücadeledir.
Bizler mukaddes davanın peşindeyiz halkımızın milletimizin içine çıktığımızda utancağımız sıkılacağımız cevabını veremeyeceğimiz hiçbirşeyimiz olmayacak. Efendiler gibi çevremizde etten duvarlar örüp bu ülkenin başına gelen felaketleri olumsuzlukları kader diye adlandırıp geçmeyeceğiz Din tüccarlığına din üzerinden yapılan siyasete din üzerinden geçinenlere aman vermeyeceğiz bu ülkenin vatandaşının ince çizgisi olan İslam dinini kullandırtmayacağız hiçbir ayrım yapmadan yaratılanı severim yaratandan ötürü anlayışıyla kucaklaşacağız.
bu ülke satılık değildir bu devlet satılık değildir kendine ait evini arsanı satabilirsin ama bu vatanı satamazsın vatan olmadan üretim olmaz vatan olmadan millet olmaz vatan olmadan gelecek olmaz vatan olmadan hiçbirşey olmaz.
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun arkadaşları küllerinden doğuyor yarım kalanları tamamlamak için bu yola baş koyuyoruz biz dava için adadık kendimizi BİR DOĞRUNUN İMANI BİN EĞRİYİ DÜZELTİR ZULÜM AZRAİL OLSA HEP HAKKI TUTACAĞIZ MUKADDES DAVALARDA ÖLÜM BİLE GÜZELDİR.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER