İstenilen Her Ölçüde Hazırlanan Mobo Kabinler Yüksek Güvenlikli Kabin Alternatifi Sunuyor

İstenilen Her Ölçüde Hazırlanan Mobo Kabinler Yüksek Güvenlikli Kabin Alternatifi Sunuyor

İstenilen Her Ölçüde Hazırlanan Mobo Kabinler Yüksek Güvenlikli Kabin Alternatifi Sunuyor

Güvenlik kabinleri, her alanda kullanıma ihtiyaç duyulan ve güvenlik görevlilerinin görevlerini her mevsimde yerine getirebilmesi için olmazsa olmaz ürünlerin başında gelen güvenlik kabinleri, prefabrik sektöründe de en çok talep gören yapı seçeneklerinin başında geliyor. İstenilen her boyut ve modele göre yapılarak üretilen prefabrik mobo kabinler birçok kurum ve kuruluşunda tercihidir. Mobo kabinleri diğer kabinlerden ayıran en önemli özelliği kurşun geçirmez yapısıdır. Özellikle askeriye, polis karakolu, rezidans ve benzeri alanlarda sıklıkla tercih edilen güvenlik kabinleri, yüksek riskli bölgelerde sizleri koruma altına alıyor. Özel malzemeler aracılığı ile üretilen mobo kabinleri sizler de tercih ederek risklere karşı koruma kalkanı oluşturabilirsiniz.

Prefabik mobo kabinleri, alanında uzman kişiler tarafından hazırlanır. Tüm üretim aşamasında sizlere yapınız hakkında bilgi verilir. Üretim aşamasında mobo güvenlik kabinlerinizde değiştirmek istediğiniz noktalar var ise değiştirebilir, yapınızı istediğiniz şekilde şekillendirebilirsiniz. Güvenlik kabinlerinde standart boyutlar en çok talep gören kabin seçeneğidir. Yapının iç kısmında talebe göre WC bulunur. Ekstra olarak banyo ve benzeri noktalar ekletmek isterseniz üretim aşamasında ekletebilirsiniz. Mobo kabinlerinizin tüm detayları hazır olarak sizlere sunulur. Teslimat aşamasından sonra yapı içerisinde değiştirilmesi gereken ya da elektrik, su gibi özel bağlantı gerektiren işlemleri yapmanıza gerek kalmaz. Tüm ayarlamalar yapılarak inşa işlemleri tamamlanır. Mobo kabinleriniz kurulur kurulmaz direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mobo Kabinler Dilediğiniz An Kuruluma Hazır

Mobo kabinler, kısa süreli teslimat seçeneklerine sahip olmasından dolayı acil ihtiyaçlarınızda sizlere çözüm sunar. Site ve benzeri alanlarda kullanılması gereken güvenlik kabinleri için klasik betonarme yapılara yüksek tutarlar ödemenize ve aylarca beklemenize gerek kalmaz. Prefabrik mobo kabinler istediğiniz ölçülerde üretilen yapılarınızı en az 2 en geç 10 iş günü içerisinde kullanıma hazır olarak sizlere teslim eder.

Mobo kabin güvenlik kabinlerinde kullanılan malzemeler 1.kalite malzemeleri içerir. Bu malzemeler uzun yıllar sorunsuz kullanım sağlarken, kullanıma bağlı olarak herhangi bir bakım ve onarım gerektirmez. Kabin içerisinde kullanılan yer döşemeleri sizlerin zevkine göre tasarlanır. Pencere ve kapı gibi noktalar ise özel PVC sistemi kullanılarak monte edilir. Pencerelerde bulunan PVC sistemi, yapınızın ekstra ısı yalıtımlı olmasına yardımcı olur. Aynı zamanda mobo güvenlik kabinleri kış aylarının yoğun yaşandığı bölgelerde de kullanılmasından dolayı poliüretan hammaddesi kullanılarak ekstra ısı yalıtım sağlanır. Poliüretan hammaddesi sayesinde kabinin içerisindeki tüm alanlara eşit bir şekilde ısı yalıtımı dağıtılır. Kış aylarında ısınma maliyetlerinize de olumlu etkisi bulunan bu durum konforlu bir kullanım fırsatı sağlar. Sizler de prefabrik sektörünün en çok rağbet gören mobo kabin yapılarından yaptırarak maliyetlerinizin korunmasını sağlayabilirsiniz.

Prefabrik Güvenlik Kabini Üretim Süreçleri

Prefabrik güvenlik kabinleri, Türkiye’nin her noktasında kullanılan bir yapı modelidir. Üretim aşamaları özel üretim tesislerinde tamamlanır. Güvenlik kabin üretimlerinde ilk aşama proje aşamasıdır. Proje aşaması sizlerin isteğine göre hazırlanır.  Özel olarak talep ettiğiniz tüm alanlar projede belirlenir ve özel programlarda milimi miline hesaplanarak çizilir. Çizim işlemleri tamamlandıktan sonra kalite kontrol ekibi tarafından onay alınarak üretim aşamasına geçilir. Üretimde kullanılan makineler son teknoloji makinelerden oluşur. İnsan gücüne daha az ihtiyaç duyulan prefabrik üretimlerinde sorunsuz üretimler kısa sürede tamamlanarak sizlere teslim edilir. Teslimat aşamasında kesimi yapılan malzemeler donanımlı nakliye araçları ile tarafınıza yönlendirilir. Prefabrik güvenlik kabinleri, teslim edildikten sonra düz bir zemin üzerine inşa edilerek kabin içerisindeki tüm ayarlamalar hazırlanarak sizlere sunulur.

Prefabrik Güvenlik Kabin Fiyatları Uygun Fiyatlar İle Satış Ofislerinde

Prefabrik güvenlik kabin fiyatları uygun fiyatlı seçeneklere sahip olmasından dolayı herkesin bir numaralı tercihidir. Güvenlik kabinleri için yüksek fiyatlı bir kabin yaptırmak istemiyorsanız prefabrik sektörünü tercih edebilirsiniz. İstenilen her boyuta göre düzenlenen prefabrik güvenlik kabin fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz prefabrik satış ofislerini ziyaret ederek merak ettiğiniz detayları öğrenebilirsiniz. Prefabrik güvenlik kabinlerinde çelik malzemeler tercih edilmesinden dolayı uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Klasik yapılarda kullanım süreci prefabrik yapılara göre daha kısa olmakla birlikte deforme olma olasılığı daha yüksektir. Bütçenize ve personelinize avantaj sağlayan kabin seçeneklerini tercih ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER