Teknoloji devi Apple, iPhone ve iPad gibi mobil cihazlarının bataryaları konusunda bilindiği üzere farklı üreticilerle çalışmalarını yürütüyor. Bugün The Korea Economic Daily tarafından yayınlanan rapora göre 2018 yılından itibaren Apple'ın batarya tedarikçisi olarak sadece LG ile çalışacağı ve anlaşmanın sağlandığı bilgisi öne sürüldü.
Apple'a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo daha önce iPhone 8 modeli için L harfine benzer bir tasarıma sahip batarya kullanılacağını belirtmiş ancak bu bataryanın daha sonra iPhone 8 modeline yetişmeyeceği öngörülmüştü. 2700 mAh kapasitesinde bulunan L şeklinde bataryanın OLED ekrana sahip olan iPhone'larda yeterli pil ömrünü eksiksiz sunabileceği düşünülüyor.Betmoon alt="" width="552" height="328" />
The Korea Economic Daily tarafından yayınlanan raporla birlikte LG firmasının da fabrika kapasitelerini arttırmak için çeşitli adımlar attığı ve 2018 yılının başı ile birlikte seri üretimle beraber Apple'ın ihtiyacı olan bataryaları tek başına üretebilecek hale gelebileceği belirtildi.
Yayınlanan raporda aynı zamanda iPhone 9 modeli için üretilmesi beklenen L şeklindeki bataryanın mevcut bataryaya göre daha büyük olacağı bildirildi. Aynı zamanda LG tarafından geliştirilen bataryaların Quick Charge 3.0 teknolojisini de destekleyeceğine raporda yer verildi.
iPhone Modellerinin Bataryalarını 2018'den İtibaren LG Üretecek
YORUM EKLE
1
Call of Duty WW2 Nazi Zombi Fragmanı Yayınlandı
2
AirPods 2 Ürününün Yeni Özelliği Alınan Patent...
3
AMD'nin Threadripper İşlemcileri Sıvı Soğutma...
4
Star Wars: Battlefront II Açık Betası Ekim Ayında...
5
Mass Effect Andromeda Oyunu Denuvo Korumasını Bıraktı
6
Intel'den Coffee Lake Mimarili İşlemciler Geliyor
7
PlayStation 4 Pro Beyaz Renk Seçeneği Ön Siparişe...
8
HTC U11 Modelinin Türkiye Satışları Başladı
9
iOS 11 Beta 4 Sürümü Geliştiriciler İçin Yayınlandı
10
Snapchat Kopyalanmaya Karşı Yeni Yazılım Ekibi...
SIRADAKİ HABER