Tekno Sayfa – En Yeni Teknoloji Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sarı Kırmızılılar, İspanyol Yıldız İçin Leipzig'in Kararını Bekliyor

Sarı Kırmızılılar, İspanyol Yıldız İçin Leipzig'in Kararını Bekliyor

admin admin -
12 0

Sarı Kırmızılılar, İspanyol Yıldız İçin Leipzig’in Kararını Bekliyor

Galatasaray Spor Kulübü, İspanyol sol bek Angelino’nun performansındaki düşüş ve 6 milyon Euro’yu kapsayan zorunlu satın alma maddesi sorunlarıyla başa çıkamayarak futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Teknik direktör Okan Buruk’un 19 maçtır beklenen performansı alamayan oyuncuyu tamamen gözden çıkarmasıyla birlikte, sarı kırmızılılar, Angelino’nun kaderini RB Leipzig Kulübü’ne bağladı.

Transferde Yeni Hedef Belli: Galatasaray Sol Bek Arayışına Girişiyor

Ocak ayına kadar sürecek olan ara transfer döneminde sol bek mevkisi için arayışa geçen Galatasaray, Angelino’nun yerine geçici çözüm arayışında. Teknik direktör Okan Buruk, sol bekte Barış Alper Yılmaz’a şans verecek ve transfer döneminde bu mevkiye takviye yapmayı planlıyor. Ancak, Angelino’nun kiralık olarak geldiği RB Leipzig’in alacağı karar, Galatasaray’ın transfer stratejisini belirleyecek. Sarı kırmızılılar, Alman kulübüyle temas kurarak, sözleşmedeki satın alma maddesinin kaldırılmasını talep ediyor.

Galatasaray taraftarları, sol bek mevkisinde yaşanan değişiklikle birlikte transfer döneminde kulübün yapacağı hamleleri heyecanla bekliyor. Angelino’nun geleceğine dair belirsizlik sürerken, sarı kırmızılılar Leipzig’in vereceği kararı bekleyerek yeni bir döneme hazırlanıyor.

Leipzig’in Kararı Merakla Bekleniyor

Galatasaray’ın sol beki Angelino’nun geleceği, kiralık olarak forma giydiği RB Leipzig Kulübü’nün alacağı karara bağlı. Sarı kırmızılılar, oyuncunun sözleşmesinde bulunan ve 20 resmi maçta oynaması durumunda devreye girecek olan 6 milyon Euro’luk satın alma maddesinin kaldırılması için Alman kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Leipzig’in bu talebe nasıl bir yanıt vereceği, Galatasaray’ın transfer stratejisini belirlemede önemli bir faktör olacak. alobet iletişim

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir